17/10/12

Ανακοινώσεις ημερομηνιών εκδηλώσεων


Καλημέρα φίλοι., παρακάτω θα δείτε τις ημερομηνίες των τουρνουά τύπου ΟΠΕΝ που θα διεξαχθούν στο χώρο μας τους επόμενους μήνες.Κρατήστε τις ημερομηνίες. Θα υπάρχουν και στο πίνακα ανακοινώσεων του συλλόγου.

1. Τουρνουά WH-40K το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 (3 μάχες σε μία ημέρα). Θα είναι στους 1750 πόντους. Είναι ανοικτό και σε ΜΗ ΜΕΛΗ  του συλλόγου <<ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΝ>> και η συμμετοχή θα είναι 5 € το άτομο γιά όλους. Υπεύθυνοι διοργάνωσης οι κ.κ. Κανελλόπουλος - Τζανικόπουλος όπου θα μπορείτε να απευθύνεστε για περισσότερες πληροφορίες. Μέλη μας που είναι καλοί γνώστες των κανόνων και επιθυμούν να βοηθήσουν,  παρακαλώ να έρθουν σε επικοινωνία μαζί τους.

2. Τουρνουά FoW - Late War στους 1750 πόντους. Σε δύο συνεχόμενα Σάββατα, 2 αγώνες ανά Σάββατο:
Α Μέρος: ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Β Μέρος: ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Υπεύθυνοι: κ.κ.Μουντής - Κανελλόπουλος. Θα δοθούν περαιτέρω πληροφορίες.

3. Πανελλήνιο Τουρνουά FoG, 800 πόντων, επιπέδου ΟΠΕΝ.
Ανοιχτό και σε ΜΗ ΜΕΛΗ του συλλόγου μας. Τιμή συμμετοχής 5 € το άτομο.
Α' Μέρος: ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013
Β' Μέρος: ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013
Από 2 αγώνες ανά Σάββατο.
Υπεύθυνος: Χ. Κωνσταντάρας. Θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες. Οι συμμετέχοντες μπαίνουν στην κατάταξη εθνικής Ελλάδος για το ομαδικό εθνών της Πορτογαλίας.

Επίσης υπενθυμίζω ότι το  Σάββατο 27 Οκτωβρίου είναι το πρώτο μέρος στο τουρνουαδάκι  FoG-R για τους ενδιαφερόμενους της εποχής. Μέχρι τώρα έχουμε 8 συμμετοχές. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για την ώρα έναρξης. Ευχαριστώ και καλά παιχνίδια - Χ.Κ, εκ μέρους του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου